Meubeldesign

Just another WSeobureau site

Meubeldesign ontwerp ook meubels op maat voor particulieren en bedrijven. Met een inbouwkast, dressing, bureau of een ander meubel op maat kan je elke ruimte optimaal gebruiken. Ons interieurteam helpt je alvast opweg bij het ontwerpen of laten maken van maatwerk meubels.

Professionele meubelmakerij

Meubelmakerij Meubeldesign timmert al bijna een kwart eeuw aan de weg als een professionele meubelmakerij voor exclusieve op maat gemaakte meubels. Meubelmakerij Meubeldesign werkt vanuit een visie, die zich kenmerkt door openheid, korte communicatielijnen, snel en slagvaardig handelen met hoge mate van betrokkenheid bij haar opdrachtgevers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het op maat maken van klassieke en moderne meubelvarianten. Alle producten worden met veel vakmanschap geproduceerd, dit is vooral te danken aan de jarenlange ervaring in het vak.

Uniek maatwerk

Graag willen wij u bekend maken met onze unieke uitschuiftafels geheel op maat gemaakt. Wilt u hier meer over weten kom dan gerust bij ons langs voor een demonstratie. Meer informatie over onze locatie en een routebeschrijving vindt u bij contact. Mocht u na het zien van onze website nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon.

Loungemeubelen

Ben je op zoek naar dat een loungemeubel op maat? Geen probleem. Meubelmakerij Meubeldesign ontwerpt en maakt niet alleen een eigen collectie steigerhouten meubelen, maar is ook specialist in maatwerk  voor steigerhouten meubelen. We bekijken samen de mogelijkheden en maken de steigerhouten meubelen op maat naar jouw wensen.